Φωτογράφιση Βάπτισης

H φωτογράφιση βάπτισης είναι πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική. Οι μικροί μας πρωταγωνιστές είναι πάντα απρόβλεπτοι και γεμάτοι ενέργεια. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και το κάθε κλικ θέλουμε να είναι άρτιο. Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για το αναπάντεχο. Τα παιδιά δεν μπαίνουν σε πόζες κι αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να ακολουθείς εσύ τις αντιδράσεις τους.

Η φωτογραφική μας ομάδα διαθέτη μεγάλη εμπειρία σε βαπτίσεις άλλα και επαγγελματικές φωτογραφίσεις με παιδιά. Η εμπειρία αυτή μας δίνει τη γνώση να αναπαράγουμε όμορφες στιγμές με κέφι και ζωντάνια για να είναι ευτυχισμένοι οι μικροί μας φίλοι!

Φωτογράφιση Βάπτισης Χαλκίδα Χρύσα Χαϊνά

Αυτή η μέρα ανήκει ολοκληρωτικά στους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Δε χρειάζονται πολλά για να συμβεί αυτό, ειδικά σε μία τέτοια ημέρα όπως είναι η βάπτιση. Μπορούμε να συμβάλλουμε στο καλύτερο performance των μικρών φίλων με τη φωτογραφική κάμερά μας. 

Καλύπτουμε φωτογραφικά τη βάπτιση του παιδιού σας, με τον πιο διακριτικό, συνεπή και συναισθηματικό τρόπο. Είναι η μέρα του και πρέπει να «κλέψει» την παράσταση! Μέσα από τις αντιδράσεις του προσπαθούμε να αφηγηθούμε τι έγινε εκείνη την ημέρα. Η κάλυψη γίνετε πάντα με διακριτικότητα παρατηρώντας στο προσκήνιο όσα συμβαίνουν με την ενεργή και διακριτική μας συμμετοχή.

Η διαδικασία της φωτογράφισης δεν αφορά μόνο την ώρα του μυστηρίου. Βρισκόμαστε διακριτικά στο πλάι σας πριν από το μυστήριο αλλά και μετά την τελετή.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας ακολουθήσουμε στο χώρο της δεξίωσης και να φωτογραφίσουμε σε διαφορετικούς χώρους τα μικρά σας, τις στιγμές χαράς, σε αυθόρμητες φωτογραφίες με τον μικρό σας πρωταγωνιστή.

Μέσα από το υλικό που θα παραλάβετε από εμάς, θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια σας η περιπέτεια αυτής της ξεχωριστής ημέρας με τρόπο αυθόρμητο, ειλικρινή, απαλλαγμένο από περιττά στοιχεία και στημένες πόζες.

Στο επίκεντρο έχουμε πάντα τους μικρούς πρωταγωνιστές σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που στάθηκαν μάρτυρες της τέλεσης του μυστηρίου της βάπτισης. Έντονα χρώματα, ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες με κέφι και χαρά. Ο φωτογράφος δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αναμνήσεις που θα παραμείνουν ζωντανές στο πέρασμα των χρόνων!

Φωτογράφιση Βαπτισης Κοριτσάκια Χαλκίδα Χρύσα Χαϊνά Image Studio

Τα φωτογραφικά άλμπουμ βάπτισης είναι εκείνα που θα διηγηθούν την ιστορία σας σύμφωνα με την αντίληψη και το «μάτι» του φωτογράφου. Λιτές συνθέσεις, ποιοτικές φωτογραφίες χωρίς περίπλοκες συνθέσεις  που να αποσυντονίζουν το βλέμμα από το κυρίως θέμα. Το φωτογραφικό άλμπουμ είναι ένα από τα στοιχεία που θα μείνουν για πάντα στο χρόνο και ανά πάσα στιγμή θα σας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της σημαντικής ημέρας.  Το ξεφύλλισμα της κάθε σελίδας θα σας κάνει να νοσταλγήσετε τις στιγμές και τα συναισθήματα που είχατε νιώσει, να χαμογελάσετε και να συγκινηθείτε!

Κάντε την ημέρα της βάπτισης μοναδική για σας και το παιδί σας. Δώστε μας την ευκαιρία να καταγράψουμε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές της ημέρας και να τις αποτυπώσουμε σε ένα ξεχωριστό άλμπουμ. Θα καταγράψουμε την  τελετή, την ατμόσφαιρα πριν και μετά το μυστήριο. Θα αποθανατίσουμε τις αντιδράσεις του παιδιού και των μεγάλων και θα δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για σας που θα το χαίρεστε για μια ολόκληρη ζωή!